Maybeauty

Katrins Snapshots

Jag sitter hemma och skriver. Jag skriver på en roman. Om det är jobbig? Precis lika jobbigt som man kan tänka sig. Vissa dagar är bra och det går bra att skriva. Idag är ingen sån dag. Idag blir allt bara lökigt och larvigt och det är lika bra att lägga ner. Så jag gör det. Jag gör lite skönhetsvård istället. Först gör jag en Face Mask som tar bort död hud och pormaskar och sen gör jag en Pore Mask som suger ut talg och gör porerna mindre. Jag ser en stor skillnad efter att jag gör de här maskerna. Men det gör jag alltid när jag använder maybeautys produkter. Passa på ni också för nu får ni 30% rabatt på maskerna om ni anger koden katfeb. Köp masken här!

I samarbete med Maybeauty

9 reaktion på “Maybeauty

  1. Grymma masker, har dock inte testat den andra, bara den första du nämnde. Grymt bra!

    Lycka till med skrivandet. 😀

  2. Å pajaskonsterna å reklamen bara fooooortsätter. Dagens skämt: en ‘roman’ skriven av Pajaskatrin. Hahahaaaa med lätt igenkända förebilder. Hahaaaa

  3. silly billy, ingen tvingar dig att läsa bloggen. eller kommer du bara hit för att bli irriterad.. isåfall tycker jag synd om dig.

  4. SillyBilly – bra nick; lite förutsägbart dock-r du lika korkad som nicket låter? Vad har du gjort med ditt liv som du kan vara stolt över då? Bortsett från att tracka andra?—Bra initiativ Katrin- du har visat att du kan så mycket annat så det kommer att gå kanonbra med boken oxå.Ge dig bara dig själv den tiden det tar.Vettigt att ta en paus om du kör fast.

  5. Den svarta gör sjukt ont att dra bort känns som att man drar bort huden 🙂 men den är bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *