Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I halva mitt liv har jag börjat dagen med ett piller proppat med hormoner. För att jag var dum och tanterna på ungdomsmottagningen inte var upplysta. Allt är väl bättre än att stoppa i sig hormoner kan jag tycka. Konstigt att man har problem med tonårstjejer som förälder om hon är fylld med hormoner också… Skit samma jag provar en ny grej nu. Den ska vara 99,9 procent säker precis som p-piller. Men nu börjar jag dagen med att stoppa en termometer i munnen i 60 sekunder. Väldigt nöjd än så länge. #naturalcyclesnc www.NaturalCycles.com

31 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. hej! Jag har använt p-datorn innan, vilket funkade rätt bra, men var väldigt dyr och krånglig. Sedan någon månad så bytte jag till NaturalCycles och kunde mata in alla mina gamla temperaturer från p-datorn. Nu har jag mycket bättre överblick med appen. Kan se tydligt när jag kommer får röda och gröna dagar. Mycket bättre och smidigare tycker jag.

 2. Lättast är väl att bara skippa sex? Förutom då man vill bli preggo…Man klarar sig bra ändå

 3. Men! herregud tänk nytt. Det är inte så att allt är upp till kvinnan!! Jag har aldrig ätit piller eller haft spiral. Skulle aldrig komma på tanken och stoppa i mig sånt! Min man steriliserade sig efter vi fått våra barn!! Alldeles toppen! Så….be Bingo ta sitt ansvar vetja!

 4. Gud så trist att inte få knulla när man vill. För jag antar du inte använder kondom eftersom du har den här? Eller så är det bara dålig reklam.

 5. Hur funkar det om man har feber?. En begynnande förkylning med små feber man inte ens vet om? Kan det inte bli fel då?

 6. Har använt Pearly p-dator sedan jag köpte den i februari. Den funkar super och jag har äntligen fått koll på min menscykel. Tack vare pearlyn har jag nu blivit gravid och säljer därför min p-dator. Den är i perfekt skick och säljes givetvis med kvarvarande garanti och skyddsfodral.
  Vid intresse ring Frida 070-2794064

 7. När Blondinbella skrev om detta i sin blogg gick många barnmorskor ut i media och sa IFRÅN!
  Detta är inget att lita på alls!

  Kör med kondom!

 8. Alltså.. efter massor av p-pillersår har jag nu inte använt preventivmedel på femton år. Tycker att det är slabbigt att bli fylld med soldatklegg, så gentlemanskorven får helt enkelt tömmas utanför. Win win, tycker jag. Men det funkar väl bara om man har en snubbe som inte tycker att det spelar roll att dra sig ur. Skulle han motsäga sig, å andra sidan, vet han ju var man knipseliknipsar. Vi har fått de barn vi har önskat, så för den delen spelar det heller ingen roll.

 9. Vad får du betalt för den reklamen? Först Blondinbella och nu du. Vilka andar vet jag inte. Men barnmorskorna gick ut i pressen och sa att den här metoden var bara skit. Fast du bryr dig kanske inte utan vill ha ett tredje barn?

 10. Nunnan: Ja, en klarar sig egentligen utan sex men varför vill en göra det? Hejdundrande skönt sex är ju typ det bästa en kan roa sig med, jämt.

 11. det är ju inga jättekonstiga hormoner precis i pp…..det intressanta är att studier visar att tjejer har biverkningar även i placebogruppen! det finns faktisk positiva egenskaper också tex hud, hår, slemhinnor, skyddar mot äggstockscancer mm
  inte konstigt att sjukvårdpersonal (läkare, barnmorskor) är överrepresenterade till hormonterapi när man vet om detta…….

 12. Nä fy för hormoner! Jag använder inga preventiv medel eller kondom & min gubbe ska sterilisera sig för vi ska inte ha fler barn. Vi kör på säkra perioder istället & det funkar jättebra för oss. En del par behöver bara titta på varandra så blir de med barn men vi har det lite svårare så därför kan vi ta lite risker. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

 13. Jag undrar hur den fungerar om man är väldigt lågtempad…??
  Jag är dödssjuk om jag har 36 i temp.
  Och hur fungerar den när man har feber…?

 14. Aldrig ätit p pillereller annat heller…
  Gått bra ändå, glad för det idag….
  Hormoner … Not …

 15. Finns många hormonfria metoder. förutom appar och p-dator. Naturlig familjeplanering, kopparspiral, tjejkondomer och inte minst de moderna silikonpessarerna. Läs om de allra nyaste på http://www.pessar.nu

 16. Hei, synes det er topp at du velger naturlig hormonfri prevensjon. Det passer ikke for alle, men er man voksen og i ett fast forhold er det et godt alternativ. Har selv brukt hormonfri prevensjon lenge og er rimelig sikker pa at hvis man bruker det riktig fungerer det bra. http://www.hormonfritt.no Det blir litt som med p-pillen, at man skal huske det daglig. Lykke til videre 🙂

 17. Har selv brukt Pearly lenge og er veldig glad for det. Ble anbefalt den av legen min da jeg hadde mye bivirkninger fra p-pillene. Er glad for at det er mange andre som tester ut hormonfrie prevensjonsmidler, og dette burde det fokuseres mye pa. http://www.hormonfritt.no Synes dette er et godt alternativ for dem som er i et fastforhold, det krever jo litt egeninnsats, men jeg som mange andre er glad for a slippe hormonene. Lykke til videre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *