Hugo Rosas måste skärpa sig

”Så länge du är en grinfitta så kommer jag aldrig att komma hem. Jag var på jättebra humör ända tills jag hörde hur du lät i telefonen” Hugo Rosas till sin gravida flickvän.

Det här är anledningen till att unga människor inte ska skaffa barn. En kille som är 23 år gammal som Hugo är kan omöjligt ha förståelse för att en tjej fylls av hormoner när hon bär på ett barn. Det är knappt så att en äldre kille kan det men ju mer livserfarenhet desto mer kan han faktiskt begripa och ha förståelse. Och ducka.

Jo, en tjej, i det här fallet Hugos flickvän, får absolut kräva saker av sin kille när hon är gravid. Hon får kräva att han ska vara hemma mer med honom, hon får kräva att han ska vara hemma varje dag och äta middag med henne om det är vad som gör henne glad. Hon får faktiskt kräva precis det som gör att hon mår bra och känner sig lugn och Hugo ska inte se på det som att han gör en uppoffring för sin flickvän som han i det här fallet refererar till som grinfitta och det här är viktig information till er killar som har gravida tjejer.

Ni måste se er tjej som den ”maskin” som skapar ert barn. Om maskinen inte funkar bra så kommer inte barnet att utvecklas bra. Alla störningar i form av känslorubbingar som maskinen utsätts för påverkar barnet. Om maskinen är lugn, känner sig trygg och glad så blir det en finfin produkt som tillverkas i hennes mage. Om maskinen däremot utsätts för hårda ord som upprör, blir lämnad ensam mot sin vilja, inte får kärlek och närhet som hon behöver så kommer det att komma ut en otrygg, stressad produkt helt i onödan.

Det är inte jag som har hittat på det här helt själv. Det är fakta och inget annat. Och Hugo måste ta tag i sig själv och aldrig igen tillåta att hans flickvän blir så här upprörd. Jag förstår att det är svårt för en 23:e årig kille att fatta det men han måste. Nu har han bestämt sig för att bli farsa och det här är bara början…

Och nej det finns inget utrymme här för någon man att uttala sig om att ”Hon är ju…” eller ”En tjej kan faktiskt inte…” Håll käften era tragiska små as och testa tillverka en människa i er kropp. Nä just det. Håll käften och käka bajs bara. Ja, hur mycket som helst. Nä, det tar aldrig slut.

Hugos sms-konversation som jag såg på nätet som han själv lagt ut vad jag förstår.

 

39 reaktion på “Hugo Rosas måste skärpa sig

 1. heja Katrins inlägg! Att skaffa barn handlar heelt om att ge upp sin egen egoism: graviditeten är bara en föraning… både för mamman och pappan…!!!!

 2. Bra skrivet Katrin! 🙂 Håller med. Hoppas att han tar sitt förstånd till fånga innan barnet kommer ut så Paula inte sitter hemma och ammar och han är borta sen.

 3. Bra skrivit! Jag såg själv allt det här när det lades ut och inte nog med det skrev dom på sina bloggar heelt onödiga inlägg och rent ut sagt kastade skit på varandra, dock raderades dessa inläggen rätt fort.
  Men jag ska säga att jag förstår Paula, klart hon vill äta med någon och känna närhet och trygghet som du skriver..
  Dom har tillsammans bestämt sig för att behålla barnet och då är det upp till båda att ändra på sina vanor.
  Att skaffa barn är något stort och livet förändras och man måste satsa!

 4. Det var det dummaste jag har hört. Då hade de kunnat göra en abort. Eller adoptera bort det. Han verkar glad över graviditeten, sen att han kanske inte riktigt har insett vad det handlar om är ju en sak.

 5. Hoppas hon ger honom en redig utskällning när han väl kommer hem! Hon är väl också rätt ung, så jag hoppas hon vågar stå på sig ordentligt.

 6. Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 7. Det kommer att bli ännu ett barn bland tusentals som kommer att få växa upp med omogna och separerade föräldrar som inte kan hålla sams. Bara vänta och se.

 8. Till saken hör ju också att anledningen till att Paula blev irriterad över att Hugo inte kom hem den tid de bestämt, var att hon varit ute hela dagen och köpt presenter och stått o lagat middag till honom (det va tydligen hans födelsedag). Och att göra allt det när man är gravid är dubbelt så jobbigt. Det minsta grabben kunde gjort var ju att dyka upp.
  Sen att kalla sin flickvän för ”grinfitta” för att hon blir ledsen över att överraskningen blir förstörd.. ja vad ska man säga? Jag hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat kalla min flickvän det, hur mycket vi än bråkade. Att hon sen bär hans barn är ju bara tragiskt…

 9. Hugo verkar inte vara den vassaste kniven i lådan. Även om man förlåter så är såna ord svåra att glömma. Han borde gå en jävla charmkurs och lära sej lite romantik på köpet. Ta hand om din tjej för fan! Bästa du nånsin skrivit Katrin!

 10. alla vet väl att Hugo är ett otrogen svin???
  en gång otrogen alltid. är väl så det sägs.

 11. Jag tror någon har jävlats med honom bara..det finns de som inte gillar honom..han är ju rak i sina utal och viker inte undan..så jag tror icke han säger så till sin tjej NOT!

 12. HAHA!!!! Fyfan va bäst! Inte för att jag varit gravid och inte har en aning om vad det innebär så bara njuter jag av detta inlägg! Så jävla grym!!! 😀 Ordets Gudinna är du!!

 13. Håller med dig till tusen, men på något känns det som han är mer omogen en vad han vill visa att han e!

  Gillar du dans? Kolla min dansblogg då som mest inriktar sig på dancehall, reggaeton & poledancing. Kram!

 14. Tror inte de spelar ngn roll NÄR dessa personer skaffar barn. Vissa är White trash, pack, drägg osv och det har inget med ålder att göra. Sedan gör det ju inte saken bättre att de är unga. Se bara alla trashungar som heter Liam, Kevin, thindra och beter sig som riktiga ouppfostrade skitungar.

  Tyvärr är detta dock inget ovanligt i dagens Sverige där de flesta verkar bry sig om Facebook, bloggar, supa, knu”a, få könssjukdomar, vara social, shoppa osv. Vad hände med stil, heder, klass, respekt, värdighet? Folk är så billiga och skabbiga.

 15. Även om det inte var hans idé så är det ändå han ansvar. En tjej kan inte bli gravid utan hjälp.

 16. Att Hugo är lika mogen som en 14 åring visste vi innan samt att han har kass känsla hur man ska behandla sin partners-kolla på paow

  Tkr synd om Paula, hon verkar skön och jag läser hellre hennes blogg än Hr ..för han är en tönt med töntig röst

  Jag är nypreggo och skulle mig karl skriva så skulle de ta fyr i helheten! Och sen ön han lär ut de på en blogg..då jävlar. ..

  Nu måste jag äta för Hugo väckte min arga preggo sida

 17. Det finns även äldre blivande fäder som beter sig sådär… Som har noll empati och ser hormonpåverkan och störda svartsjukeutspel eller nojor som sjukt besvärande och sedan säger ‘skyll inte på hormonerna’.
  Suck.

 18. Oj…. Hade det varit min man hade det tagit hus i helvete! Redo att skaffa barn? Not so much. Jag hade aldrig tolererat att min man tilltalar mig så. Har dock en känsla av att killen i fråga inte hux flux blev sådan här precis när hon blev gravid, hon visste nog vad hon gav sig in på.

 19. Måste ju säga som jag tycker, som kille.
  Spelar ingen roll om det är pms, graviditet eller bara allmänt hormonellt betingat – en tjej får inte bete sig hur som helst heller. Nu säger jag inte att tjejer ska ta emot vilken skit som helst från killar som Hugo Rosa – men killar ska inte behöva ta vilken skit som helst heller. Han är blivande pappa, men det betyder inte att han ska känna att han kedjas fast heller. Men det är klart, med det sagt så betyder det inte heller att han kan dyka upp ENBART när det passar honom – med det menar jag bara att han ska få egen vilja och egen tid att göra det han gillar också. Inte bara bli någon jävla passupp på sin tjej, bara för att hon råkar vara gravid med hans unge.

 20. ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från Katrin Z och visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *