Bingo och Katrin – Relationspodden

Alright, då har vi ett resultat som vi känner oss nöjda med. Men det är ju naturligtvis skit samma vad vi tycker. Det är ni som ska tycka om det. För i det här fallet så är det här något som vi gör helt och hållet för er och inte alls för oss själva. Trots att det faktiskt var väldigt kul att diskutera dessa frågor under inspelning. Det blev liksom en trevligare dialog än när vi diskuterar utan bandarn på om ni hajar… Fast fortfarande väldigt ärligt och äkta. Som sagt, det är ni som bestämmer. Lyssna om ni vill men om ni lyssnar så ge feedback. För annars blir det ingen fortsatt podd. Oj så spännande det här ska bli… Hej så länge.

Här har ni podden!

podden1

39 reaktion på “Bingo och Katrin – Relationspodden

 1. Åhh den ska jag lyssna på i löpspåret ikväll!! 🙂 så kul med podd

 2. Förstår ingenting. Du bryr dig ju inte om vad vi läsare tycker.Det skiter du ju i. Så helt plötsligt är det vi som bestämmer.Du måste vara helt helt dum i huvudet på riktigt.Jag beklagar!

 3. Tyvärr måste jag säga, att du verkar att vara bipolär.Sorry!

 4. Åh ni är för härliga! Ni gjorde min eftermiddag. Riktigt roligt att lyssna på era diskussioner och mycket igenkänningshumor! Vill bara höra mer! 🙂

 5. Jag tycker i alla fall att podden var riktigt rolig! Ni har båda jättesköna röster att sitta att lyssna på och upplägget är kul! 🙂

 6. Tycker ni har hittat en plattform som passar er båda riktigt bra. Ville inte att avsnittet skulle ta slut!

 7. awesome-sauce! sköna röster, lättlyssnat, roligt! tycker bara jävligt synd om den kvinna som bodde med ett par psykopater. 😉

 8. Åh va bra! Så kul, verkligen bra! Ge oss fler! Gärna en om dagen 🙂

 9. ni borde bara inte prata så mycket om er själva utan fokusera på frågorna som kommer. de känns som ni ibland kommer bort ifrån frågan så man nästan vill spola fram för att höra vad erat svar är. annars var de jätte bra pod! fortsätt så!

 10. Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 11. Så skjukt bra. Älskar er!
  Legat med ett flin på läpparna i en timme nu. Blir nästan lite avis på den grymma relation ni har till varandra.

  Tar åt mig av bingos råd 🙂
  Och ser framemot nästa avsnitt.

  Sviiiiin bra!

 12. Superbra pod! Jätteintressant att höra era åsikter som par, ni hade bra upplägg med varierande frågor och även om ni ibland kom ifrån frågan så var det intressant och roligt – plus att ni ändå alltid avslutade med ett rakt svar om vad ni tyckte. Hoppas att ni fortsätter med detta, jag kommer definitivt att lyssna!

 13. Lyssnade precis! Älskar den redan. Du är skön Katrin, plus att du har den ultimata radiorösten

 14. Bästa poden någonsin. Ville inte heller att den skulle ta slut. Ni har så underbara röster. Älskar er

 15. Håller inte med!
  Det är ju DET som är det roliga, när de snackar om sig själv!

 16. Riktigt roligt och mysigt att lyssna på! Ni måste fortsätta! Även om man kanske inte kan relatera eller känner att det är ämnen som rör en själv är det roligt att lyssna på! Kraam

 17. Kommer helt klart att fortsätta lyssna på er! Va sköna ni är! Me like!

 18. SÅÅÅ BRA!!! Klart ni ska prata om er själva! DET är ju det bästa med allt! Älskar er! Keep up the good work!

 19. Vilken kanon pod! När Bingo tog upp sitt ”relations problem” var det som en spegel in i mitt förhållande hahaha. Fick spela upp det för pojkvännen sen som instämde helt och hållet hahaha. Tyckte det var bra att Katrin tog upp varför vi tjejer ”tjatar” om en sån enkel sak som ställa skorna upp i skohyllan.

  Katrin du är så skön och mysig! Kram

 20. Tack för svaret på min fråga om första kärleken. Förstår hur naiv jag varit haha vad töntigt måste bli mer hårdhudad. Jag ska tänka på det ni sa om ölkagge och skalligheten samt det Bingo sa om tuffa killar hur de oftast slutar upp. Det hjälpte lite det ni sa o ska ha det i bakhuvudet.
  Längtar till nästa podd!!!

 21. Hej!
  Detta måste ni absolut fortsätta med! Positivt överraskad av hur sköna ni två verkar vara. Superbra ”radioröster” båda två! Kram på er

 22. Sjukt kul att lyssna på er podd älskar erat kärleksgnabb blir full i skratt när jag hör er, på ett bra sätt ! Kommer följa denna om ni fortsätter

 23. Hejsan !
  Haha, denna podd är skitbra. Jag skrattar högt för mig själv på gymmet. Du är stenskön, jag gillar att du är väldigt annorlunda från ”de andra” bloggarna, säger vad du tycker!

 24. Hej! Jag lyssnade på eran senaste podcast idag, nr 5. Det som fastnade var när ni pratade om PMS-besvär, jag känner igen mig i Katrin i ALLT! Jag har också haft mycket PMS i nästan 20 år och lidit av det väldigt mycket. Jag testade Femal Balans för kanske 5 år sen och dem hjälper mig endel iallafall, visst det tar såklart inte bort alla fysiska och psykiska problem vid PMS, självklart. MEN den hjälper iallafall mig! Jag kommer aldrig sluta med den någonsin, den minskar besvären till hälften mot annars, jag har snarare PMDD som är en svårare form. Sen ökar min sexlust och känsel dessutom. Har använt hormoner förr men aldrig mer, det va BARA nackdelar! Svullen, gick upp massai vikt nästan 40kg, mer matlust och sötsug, INGEN sexlust eller känsel och kunde inte få Orgasm, arg, irriterad, deprimerad och grät varenda dag. Men när jag slutade med antidepp p-spruta och minipiller osv, så mådde jag redan MYCKET bättre än innan! Sen har Femal Balans hjälpt mig, så tycker du ska ta den igen och minst i 1 månad och se om den hjälper. Jag lider med dig och förstår dig mer än du anar! Bifogar en länk med info om det är intressant. MVH Maria =) http://www.femalbalans.se/startsida/

 25. Hej!

  Vi på Swiss Clinic gillar verkligen eran podd och tyckte oss höra er fråga efter sponsorer. Vi skulle vara väldigt intresserade av att göra ett samarbete med er.

  Är det någonting som känns intressant för er så förser vi er gärna med skönhetsprodukter!
  Mvh, Pascal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *